«Я тілько хаточку в тім раї ...» Відбулася презентація книги Володимира Біленка

У рамках заходів до 200-річчя з Дня народження Тараса Шевченка в Каневі, в центральній міській бібліотеці відбулася презентація книги Володимира Біленка «Я тілько хаточку в тім раї ... Важкий шлях Тараса Шевченка до мрії, яка не збулася».

У слові до читача автор книжки Володимир Біленко тільки дещо переказує, коментує, пов'язуючи Тарасову мрію – збудувати свою хату – з реаліями його життя. Ідея створити таку книжку належить інженеру-будівельнику за освітою, полковнику СБУ у відставці і нині журналісту Павлу Філю, який на сторінках книжки розмірковує, як можна було б реалізувати Шевченків задум. Віриться, що нині, в нелегкі часи, все ж таки знайдуться ентузіасти, які довершать Шевченкову мрію - збудують оселю, облаштують садибу за його концепціями і планами...

Під час презентації, яку провів Павло Філь, можна було придбати книжку та ще раз почути аргументи за реалізацію цього задуму.

Захід відбувся за сприяння Канівських МПО та РПО ВО «Свобода», Канівської міської організації ОУН.

Інформаційним партнером презентації – виступила газета «Дніпрова Зірка».

Придбати книжку в Каневі можна в «Сувенірній лавці» КП «Туристичного інформаційного центру м.Канева» в приміщенні комплексу «Авто-ріка».

 
   ПП "Панмедія" © 2015       (067) 238 4607, (098) 433 4997, email: panmedia@i.ua