Картинка з виставки

Зустріч на VI Київській міжнародній книжковій виставці «Книжкові контракти», що з 10 по 13 грудня 2015 р.проходила в Українському Домі в Києві.

Павло Філь за прилавком Організації українських націоналістів (ОУН) представляв книгу Володимира Біленка «Я тільки хаточку в тім раї…». Книга – ще один доробок в низці шевченкознавчих праць. Автор взявся дослідити «важкий шлях Тараса Шевченка до мрії, яка не збулася». Широко відомо, що Т. Шевченко планував купити ділянку на Канівщині і побудувати хату, в яку привести дружину… У своєму дослідженні В. Біленко вийшов за межі дослідження власне проекту будинку – читачу пропонується розповідь про поневіряння Поета і Художника світом, протягом яких його не полишали спогади про милі серцю місця України і мрія туди повернутися.

Приємно, що видання згаданої книги лише один з багатьох проектів П. Філя, які він собі придумує. От, не так давно в столичному парку Перемоги відкрито пам’ятник матері-вдові. Задум здійснено за участі Українського фонду культури, а гроші збирали всим миром, хто скільки може».

 
   ПП "Панмедія" © 2015       (067) 238 4607, (098) 433 4997, email: panmedia@i.ua